Jeg er uddannet cand.comm. med fokus på brugerinvolvering, kreativ kommunikation, markedsføring, kampagnearbejde og projektledelse. Jeg er community manager af både hjerte og erfaring og har arbejdet meget med kommunikation på sociale medier. Dette har jeg både gjort i forbindelse med projekter på uddannelsen samt i form af lønnede jobs ved siden af studiet.

Personligt er jeg venlig, positiv og meget social. Jeg er god til at samarbejde – både ved at træde i karakter i et team, men også ved at lytte til og forstå andres holdninger og mål. Jeg interesserer mig for kultur, film, comedy og musik – og slæber gerne vennerne med rundt til flere arrangementer om ugen.

 

UDDANNELSE

Cand.comm. i Kommunikation & Performance-design, Roskilde Universitet 2006- 2012

Herunder:

Semester på University of California San Diego, efteråret 2010.

Praktik hos DR i afdelingen Kommunikation og Markedsføring, foråret 2011.

 

Sproglig student, Vejen Gymnasium 2001-2004

 

 

ERHVERVSERFARING

 2013             Community Manager hos Untold (present)

– Untold er et Community Management bureau, som arbejder med strategi, eksekvering, analyse og annoncering på sociale medier.

 

 2013             Community Manager på X Factor 2013, DR.

– Jeg arbejdede strategisk og praktisk med sociale medier på X Factor, og har primært ansvaret for programmets Twitter- og Instagramprofil. Til livetweet om fredagen skaber jeg samsening omkring programmet, derudover har jeg ansvar for profilens ”tone of voice” og agerer kundeservice overfor seerne. Jeg assisterer også med community management på X Factors Facebook-side, især med fokus på kundeservice og involvering.

 

2012             Kommunikationsstrateg, community manager og promoter for Kadaver.

– Jeg var ansat til at udføre både strategiske og praktiske opgaver i forbindelse med en kampagne for teleselskabet Bibob. Jeg tog blandt andet initiativ til at kampagnen var synlig på sociale medier, og fungerede som community manager på kampagnens Facebook-side.

 

2012             Community Manager på X Factor 2012, DR.

– Ansvarlig for X Factors twitterprofil. Strategisk og praktisk community management på alle de sociale platforme.

 

2011             Deltageransvarlig på New Media Days, DR.

– Jeg havde styr på deltagerne, agerede kundeservice og hjalp gæster med billetkøb.

 

2011             Kommunikationspraktikant, DR Kommunikation og Markedsføring.

–          Som praktikant har jeg arbejdet med sociale medier på forskellige projekter, bl.a. X Factor 2011 og Melodi Grandprix. Jeg har blandt andet oprettet og haft ansvaret for X Factor’s twitterprofil. Udover arbejdet med sociale medier har jeg skrevet pressemeddelelser og stået for forskellige arrangementer i forbindelse med crowdsourcing-projektet DR Partisan.

 

2008-10   Medredigerende på Kristeligt Dagblad.

–          Jeg arbejdede på det ugentlige radio- og TV-tillæg samt det ugentlige kulturmagasin, Kirku. På de to tillæg havde jeg ansvaret for at producere tekst og korrekturlæse indholdet, så det var klar til trykken. Jeg arbejdede primært på egen hånd, og jobbet krævede selvstændighed og ansvarsfølelse. Udover teksten til avisen skulle jeg også vælge billeder og redigere disse. Jobbet har givet mig erfaring med både InDesign og Photoshop.

 

2008-2010   Eventansvarlig i Café Zusammen, Ungdommens Rødekors.

–          Jeg var dels formand for Eventudvalget, dels planlægger og afvikler af månedligt stand-up arrangement. Jeg var med til at opstarte caféen, hvilket har givet mig erfaring med at definere målgrupper, visioner og værdier for en café. Som medlem af eventudvalget og ansvarlig for stand-up arrangementernehavde jeg både ansvar for den praktiske afvikling af arrangementerne og for at skabe opmærksomhed omkring caféen ved blandt andet at benytte sociale medier.

 

2007             Skribent for magasinet Downtown.

–          Jeg skrev både anmeldelser af musikudgivelser og anbefalinger om kommende koncerter. Det var meget lærerigt at skrive til et vibrerende kulturmagasin, hvor målgruppen var unge musikelskere.

 

ANDEN ERFARING

2012-nu       App-udvikler

2012-nu       Blogger på www.grimspurv.dk

2012             Foredrag om TV og sociale medier til Headstarts morgenseminar om Social TV.

 

IT OG WEB

Superbruger af sociale medier (både personligt og professionelt) Bl.a. Facebook, Twitter, Foursquare, Pinterest og Instagram.

Daglig bruger af Office pakken

InDesign og Photoshop kursus samt erhvervserfaring.

CMS og WordPress

 

SPROGKUNDSKABER

Dansk: Modersmål (skriver grammatisk korrekt)

Engelsk: Flydende (tale og skrift)

Norsk, Svensk, Fransk og Spansk: Moderat (forståelse)

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.