REFERENCER

Susanna Rankenberg, Projektleder på DR

Kontakt: srr@dr.dk

During Tine’s internship at DR’s digital team in the Communications and Marketing department, I have had the pleasure of Tine’s help on project DR Partisan.
Tine is extremely savvy; she writes well, sees the different angles of a case easily and learns new things very quickly. This combined with her solid knowledge of social media, her ability to take initiative and her conscientious thoroughness makes her a “no worries, all bonus” person to work with. Tine is a very nice, uncomplicated colleague with a good sense of humour, and I would recommend her to anyone.


Tanja Hall Co-founder at .fremtidsfabrik

Kontakt: tanjahall@gmail.com

Jeg har arbejdet sammen med Tine på to forskellige projekter, både en markedsførings- og relancheringskampagne for teleselskabet Bibob og på frivilligprojektet Tri Fights Against Cancer.
Tine er både utroligt struktureret og detaljeorienteret og samtidig visionær. Hun formår at have en udpræget sans for detaljen og samtidig bevare et overblik og have strategisk sans for det større billede.
Tine har en interesse i og forståelse for brugen af de nye medier, hvilket jeg som arbejdsgiver har kunnet drage nytte af på de projekter, vi har arbejdet sammen på.

 


Morten Thomsen Højsgaard, tidl. Redaktør på Kristeligt Dagblad

Kontakt: morten@hoejsgaard.net

Tine Schjødt-Pedersen har i sin tid på Kristeligt Dagblad ikke blot været medredigerende på avisens Radio/TV-tillæg, men også haft ansvar for som studentermedhjælp at layoute og samle stof til avisens ugentlige arrangementskalender for kirke- og kulturlivet, kirku.dk, som jeg har været redaktør for. Tine har loyalt og effektivt opfyldt sine forpligtelser. Selvom kirku.dk er stramt konceptuelt styret, har hun alligevel med sikker sans for sprog og æstetik tilført magasinet sit personlige præg. Hvis ikke Tine selv havde valgt at stoppe, så var samarbejdet helt sikkert fortsat. Jeg kan bestemt anbefale Tine.

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.